Nieuwe Wellness behandeling!    

De Orb is een klein apparaat welke natuurzuivere reinigende en verzorgende producen verwarmd “paraffine”. Deze paraffine wordt vervolgens over het masker van uw gezichtsbehandeling aangebracht. Door verwarmde producten te gebruiken is de gehele behandeling ook bijzonder ontspannend. De opname van de werkstoffen (paraffine en masker) door de huid worden bevorderd doordat de doorbloeding van de huid extra wordt gestimuleerd. Door de warme sensatie wordt een behandeling met paraffine een weldaad voor het gelaat en een eersteklas ontspannende ervaring!

Probeer de “paraffine” nu met 10% introductie korting, bij een gezichtsbehandeling, geldig tot 1 september 2016

Speciale aanbieding nagellak

Nieuwe professionele nagellak in diverse kleuren, tijdelijk in de salon verkrijgbaar.
Nu voor maar € 4,95 per stuk. Op = op

Spectaculaire zomer actie!!!  op = op 

soleil intensifZoals voor zoveel dingen geldt, overal waar ‘te’ voor staat is niet goed, dus ook te veel zon is niet goed. Dat heeft te maken met de UV-straling die verbranding van de huid kan veroorzaken. Bij het zonnen is het van belang om te starten met een hoge bescherming en naarmate het bruiningsproces vordert kan worden volstaan met een lagere factor. De mate waarin de zonneproducten beschermen wordt aangegeven met  een SPF factor.
Ongeacht welke factor u gebruikt, het blijft noodzakelijk om zich om de 2 uur opnieuw in te smeren.

Soleil intensif spray Factor 20 van € 28,30 Nu € 19,95
Bij aankoop van 2 stuks een gratis UV-lipbalsem

Zijn jou voeten slipperproof?

voetenDe zomer komt eraan en brengt open schoentjes met zich mee. Zijn jouw voeten al slipperproof?

Je kunt ze zo mooi maken als je zelf wilt. Voeten zijn misschien wel het meest ondergewaardeerde deel van het lichaam. Vreemd eigenlijk, want ze hebben heel wat te verduren.  Zo lopen voeten in een mensenleven ongeveer vier keer de wereld rond, moeten ze ons volledige lichaamsgewicht dragen en zijn ze er ook om het lichaam in balans te houden.

Teennagels vijlen en nagellak;  € 12,95
Vijlen en Gellak op teennagels; € 25,00