Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar. Wat gaat de tijd toch snel. Het is een feit, de zomer is bijna voorbij en we maken ons op voor de herfst!
Ook dan laat ik u en uw huid weer stralen! Heerlijk met de nieuwe paraffine gezichtsbehandeling of een warme hotstone massage. Ook wil ik iedereen bedanken voor de mooie avond die ik samen met jullie heb mogen beleven voor mijn 15 jarig jubileum!
Met deze nieuwsbrief breng ik u weer op de hoogte van mijn acties en laatste nieuwtjes. Veel lees plezier!

Courtin aanbieding 50% korting op Courtin masker

Beautiful young woman receiving facial mask at beauty salon - indoors

Het Courtin masker kalmeert, hydrateert en verzacht de probleemhuid. Reinig de huid met Courtin wasgel of reinigingsmilk. De onzuiverheden aanstippen met Courtin 100% pure Tea Tree olie. Het masker mesdik aanbrengen, 10 minuten laten inwerken en afnemen met lauwwarm water. De pH-waarde van de huid herstellen met Courtin lotion. Tenslotte de Courtin 24- uurs crème aanbrengen en zachtjes in masseren.

Van €12,70 nu voor € 6,35

Actie spotcorrector, 2 halen 1 betalen, Blanchesse Spot corrector

okt16-2Blanchesse spot corrector kan worden ingezet om plaatselijke verkleuringen gericht aan te pakken. Donkere vlekjes, ouderdomsvlekken, zonschade en verkleuringen als gevolg van acnelittekens worden effectief verlicht. De pigmentproductie in de huid wordt verlaagd, na reeds 4-6 weken zijn de eerste resultaten zichtbaar! Tweemaal daags plaatselijk aanbrengen na de reiniging. Even laten intrekken, daarna afsluiten met Blanchesse whitening moisturizing 24h crème. Bevat geen Hydrochinon.

Hotstone massage

okt-16-3Een hotstone massage is een massage met behulp van warme stenen. De stenen worden ondergedompeld in een warm waterbad en hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden.

Ik gebruik vulkanisch gesteente, zoals basalt. Dit is een hard, ijzerhoudend gesteente dat de warmte goed vast kan houden. De stenen worden op de rug gelegd, daarna masseer ik afwisselend met mijn handen en de warme stenen en laat stenen achter op gebieden die dat nodig hebben. Door de warmte en de langzame manier van masseren geeft dit een diepe ontspanning.Tegelijkertijd stimuleert deze massage het zelf herstellend vermogen van het lichaam, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen af.
De massage werkt heel goed bij stress, gespannenheid, burn-out, spier- en zenuwpijnen, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding en vermoeidheid.

Behandeling van 30 minuten: € 29,95

En nog dit:kerst

  • Wilt u een afspraak voor de feestdagen?  vol = vol
  • Bel voor het maken van een afspraak 0598-380551
    Als u het antwoordapparaat krijgt, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in. Ik bel u zo snel mogelijk terug.
  • Mailen mag natuurlijk ook: info@salonscientia.nl

Wist u dat Schoonheidssalon Sciëntia…

  • Make-up workshops geeft?
  • Cadeaubonnen/dozen verkoopt, voor elk gewenst bedrag?
  • Kasaath hawa bedoeïen massage geeft?
  • Oorkaarsen behandeling doet?