Gezichtsbehandelingen

Basisbehandelingen

Hydrasence behandeling: specifiek geschikt voor de droge tot zeer droge huid of vochtarme huid.
Actieve ingrediënt: Aloe barbadensis (Aloë Vera extract).
Werkt verzachtend, vochtregulerend en helend.

Matifiante behandeling: speciaal voor de vette/onzuivere huid die overmatige vetafscheiding door een teveel aan talg vertoont.
Actieve ingrediënt: Hamamelis virginiana (toverhazelaar).
Werkt hygiënisch, verstevigend en adstringerend.

Sensilence behandeling: geschikt voor de gevoelige huid die onder invloed van externe invloeden snel kan reageren met rode vlekken of huidirritaties.
Actieve ingrediënt: Centella asiatica (Aziatische waternavel).
Heeft een verzorgende, helende en hygiënische werking.

Aangepast aan het huidtype: Hydrasence, Matifiante of Sensilence€ 52,50

Geoptimaliseerde behandelingen

Collastine behandeling: voor de rijpere huid die de eerste tekenen van verslapping door een verminderde aanwezigheid van collageen en elastine vertoont.
Actieve ingrediënt: solube collagen. Verstevigd en herstructureerd de elastine vezels.

Hyposence behandeling: specifiek geschikt voor de extreem gevoelige, reactieve huid en huid met eczeem. De producten bevatten geen kleurstoffen of andere mogelijk irriterende ingrediënten. Producten bevatten een hypoallergeen parfum en een parabenenvrij
conserveermiddel (phenoxyethanol)
Actieve ingrediënt: Betaine. Geeft een superieure hydratatie aan de huid en beschikt over anti-irriterende eigenschappen.

Brilliant behandeling: voor de rijpere huid en de huid die om meer aandacht vraagt. Dit huidtype is zeer gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou maar ook voor zeep en alcohol.
Actieve ingrediënt: Tocopherol acetate (vitamine E): werkt vet- en vochtregulerend. Het bestrijdt de invloed van de schadelijke gevolgen van de vrije radicalen.

Farorisan behandeling: geschikt voor de dikke vale/rokers huid, acne huid, huid met onderhuidse verstoppingen, littekens en beginnende lijntjes. Het zorgt ervoor dat de huid zich gaat vernieuwen.
Actieve ingrediënt: mix van fruitzuren; Citrus limonum (citroenzuur), Ananas sativus (ananaszuur), Passiflora quadrangularis (passiebloemextract), Vitis Vinefera (druivenextract).
Fruitzuren bevorderen het afstoten van dode huidcellen en laten daardoor jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Poriën worden intensief gereinigd en tevens wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.

Collastine gelaatsbehandeling € 55,00
Brilliant lifting gelaatsbehandeling€ 55,00
Brilliant lifting gelaatsbehandeling met vliesmasker€ 58,50
Farorisan gelaatsbehandeling met fruitzuren€ 55,00

Gespecialiseerde behandelingen

Active age hydratatie, anti-ageing en oogbehandeling: deze ceramide lijn is specifiek bedoeld voor de droge/gevoelige, rijpe en verslapte huid.
Actieve ingrediënt: ceramides. Dit zorgt ervoor dat de huideigen draagstof de ruimten tussen de cellen in de stratum corneum opvult. Ze houden het vochtgehalte op peil en zorgen voor een egaal huidreliëf. Ceramides dringen door tot in de lederhuid waar aanmaak van collageen gestimuleerd word. Hierdoor worden rimpels verminderd en wordt verslapping tegengegaan.

FaroTherm behandeling: uitermate geschikt om de vochtbalans te herstellen. De aangebrachte rijke bestanddelen onder dit masker worden door de afgegeven warmte (45˚C) van het Farothem masker, optimaal door de huid opgenomen.

Vitamine C behandeling: geschikt voor de vermoeide huid die niet meer in staat is zichzelf te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze is ook geschikt voor de huid met een slechte doorbloeding, rijpere huid en de huid met een doffe/vale teint (rokershuid).
Actieve ingrediënt: Sodium ascorbyl phospohate (vitamine C). Meest stabiele vorm van vitamine C die pas zijn werking zal doen op het moment dat het wordt opgenomen door de huid. Vitamine C helpt collageenvorming te stimuleren en zorgt verder voor een vitaliserende werking.

Protection & anti-ageing masker: geschikt voor alle huidtypen met uitzondering van hele dunne huiden, een huid met teleangiëctastieën, rosacea en een actieve acne huid. De rijke ingrediënten met cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de
huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering doen uitstellen.

Caviar Derma Concept behandeling: een innovatieve anti-ageing behandeling voor de vochtarme, dunne en vermoeide rijpere huid.
Actieve ingrediënt: Caviar extract. Door de kaviaarextracten veranderd de huid zienderogen. De vermoeide huid veranderd onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. De kaviaar en bio-peptiden werken sterk liftend waardoor rimpels vervagen en geven de huid een aanzienlijk hoog vochtgehalte.

Active Age anti-rides hydraterende gelaatsbehandeling met Caviar vliesmasker € 72,50
Active Age anti-rides anti-verouderings gelaatsbehandeling € 57,50
Farotherm modellage gelaatsbehandeling € 69,50
Vitamine C gelaatsbehandeling € 57,50
Spa vitamine C lift-off gelaatsbehandeling € 69,50
Protection & anti-ageing lift-off masker gelaatsbehandeling € 72,50
Caviar Derma Concept treatment € 69,50
Caviar Derma Concept lift-off gelaatsbehandeling € 72,50

Faromatique behandelingen op basis van aromatherapie

Faromatique behandelingen: doordat ieder van de 4 faromatique concentraten zijn eigen specifieke werking heeft is het mogelijk om zeer gerichte, op de huid afgestemde behandelingen te geven. De oliën, sterk geconcentreerde extracten van bladeren, bloemen, vruchten, stengels, hout
en wortels, hebben elk zijn specifieke eigenschappen. De werking is bijzonder krachtig.

Aangepast aan het huidtype: Hydrasence, Matifiante, Sensilence of Brilliant € 55,00