Nieuwsbrief april 2016

bloemHet voorjaar is weer begonnen…. De eerste knoppen ontluiken, de warme kleding kan voorlopig weer de kast in.
Met de toenemende kracht van de zon heeft de huid behoefte om weer te    stralen. Besteed daarom extra aandacht aan de huid met het gebruik van beschermende en hydraterende crèmes. Hierdoor gaan uw gelaat, en decolleté weer stralen en ontdoen ze zich van het winterschilletje… Met deze nieuwsbrief wil ik u weer op de hoogte brengen van mijn acties en de laatste nieuwtjes.

soleil intensifAanbieding Tien euro korting op de Soleil Intensif zonnebrand spray. Factor 20.
De hydraterende en beschermde spray voor uw lichaam.

courtinCourtin actie Doorlopende actie van 2015  (OP=OP)
DUO actie: Courtin Enzymatische Peeling en Courtin masker, nu van € 33,10 voor € 19,95
Deze enzymatische peeling met Tea Tree Oil verwijdert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Ook zeer geschikt voor de huid met een verstoorde talgklierfunctie. De huid voelt weer zacht en soepel aan. De peeling aanbrengen op een goed gereinigde huid en met ronddraaiende bewegingen inmasseren. Peeling 10 minuten laten inwerken en afspoelen met lauwwarm water.

makeupstudio50% lentevoordeel  
Om dit voorjaar ook weer met mooie ogen voor de dag te komen, geven wij u een voorjaarskorting van 50 % korting op diverse kleuren oogschaduw.
Van € 6,90 nu voor € 3,45

Gellak April-aanbieding    
gellakMistero Milano Gellak/gelpolish is een hybride lak, welke je draagt als gel op uw nagels. In 30 minuten tijd heeft u weer nieuwe nagels aangezien de Gellak door UV licht uithard, met een korte droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er natuurlijk uit en het biedt ook een sterke, bescherming voor je nagels. Het is daarom ook ideaal voor mensen met beroepen waar kunstnagels niet zijn toegestaan. Gellak/gelpolish is een revolutionaire methode van nagels lakken.
Door de nieuwe kleuren heeft u nog meer keus. Profiteer van de April aanbieding.
Vingernagels van € 25,00 nu voor € 20,00
Combideal vingers – en teennagels € 35,00
Geldig tot 1 mei a.s.

Fabulous Lifestyle Event, 20 mei a.s.

brommerDit jaar staat Schoonheidssalon Sciëntia op de Fabulous Lifestyle Event in Hotel Faber te Hoogezand.
Deze avond staat in het teken van alles op het  gebied van lifestyle, mode, feel good, gezondheid, balans (lekker in je vel), beauty en relaxen. Kortom thema’s waar vrouwen dol op zijn! We gaan er een echte verwenavond voor vrouwen van maken; in een ongedwongen, relaxte, feel good sfeer.
BEN JIJ ERBIJ?

Kaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar in mijn salon. De avond op start om 19.00 uur tot 22.00 uur

Wist u dat …

  • dagcrème maar voor 37% werkt, als de huid niet goed gereinigd is?
  • volwassen mensen, ongeveer twee vierkante meter huid hebben? Daarmee is de huid het grootste orgaan en weegt ca. 7 kilo.
  • kersen veel melatonine bevatten? Deze zijn goed voor herstel van de zonverbrande huid en stimuleren de groei van nieuwe cellen.