Reacties van klanten

Een schoonheidsspecialiste… niks voor mij dacht ik altijd. Dat getut en gedoe aan je lijf. Maar nu sinds een paar jaar ga ik elke 6 weken naar Anita. Heerlijk! Mijn wenkbrauwen weer mooi bijgewerkt en geverfd, een heerlijk maskertje en afgesloten met een heerlijke gezichtsmassage. Een geniet momentje, een momentje voor mezelf en daarna weer een paar weken genieten van de reacties van anderen… Wat zie je er goed uit! Staat je mooi! Ben je weer heen geweest? Heerlijk! Een echte aanrader om eens naar Anita te gaan!

 

Anita is een vakvrouw!
Sinds kort gelnagelklant bij Sciënta. Een gastvrije ontvangst, een prettige salonruimte en bovenal vakwerk. Voor de 2e keer gelnagels. De 1e keer is perfect blijven zitten, geen krasje of butsje. En dat voor een zeer betaalbare prijs! Ik kan salon Sciëntia absoluut aanbevelen.

 

Al jaren kijk ik iedere vier weken uit naar een bezoekje aan jou. Het is een moment voor mezelf en gezellig met jou. Altijd ga ik weer weg met prachtig verzorgde nagels, elke keer een andere kleur, mooi strak gelakt. Ook het ontharen van mijn gezicht doe je heel zorgvuldig. De gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen en massages zijn heerlijk en je hebt altijd goed advies.

 

Mijn huwelijk, mijn grote dag! Natuurlijk kan een mooie bruidsmake-up op zo’n belangrijke dag in je leven niet ontbreken. Daar zorgt Anita wel voor. Mijn make-up is de hele dag tip-top in orde geweest en zag er picobello uit, zelfs tijdens de emotionele momenten is het netjes op zijn plek gebleven. Ook met de proefmake-up zoekt en probeert ze net zo lang tot je 100% tevreden bent. En op de dag zelf was ik supernerveus, maar Anita stelt je op je gemak en zorgt door haar professionele en zorgzame houding dat je met mooie make-up volledig het stralende middelpunt kunt voelen.

 

Een bezoek aan Anita, is altijd weer even een moment van rust voor mezelf. Even uit de dagelijkse drukte, mezelf laten verwennen in een ontspannen sfeer. Na een gezichtsbehandeling waarbij het harsen van de wenkbrauwen niet mag worden vergeten en een massage ben ik weer helemaal opgeladen en voel ik me weer fris en vol energie!

 

Eigenlijk deed ik nooit wat aan mijn huid. Nu kom ik al een aantal jaren elke 6 weken bij Anita en het verschil kun je echt merken! Een zachtere, gladdere huid zonder plekjes. Ook het verven van mijn wenkbrauwen laat mij er telkens weer stralend uitzien!

 

De persoonlijke benadering en oprechte interesse van Anita zorgt voor een goede band. Qua voorstellen voor behandelingen is ze meedenkend, qua afspraken flexibel en altijd attent naar haar klanten toe. Kan gerust zeggen dat je je hier op je gemak voelt en dat blijkt ook uit haar vaste klantenkring wat genoeg zegt!

 

Kom al jaren bij Schoonheidssalon Sciëntia. Anita ontvangt je hartelijk in haar goed verzorgde salon. Vooral als 60+ ziet je huid er soms vermoeid en slapjes uit. Maar na gebruik van producten van Henriëtte Faroche en na duidelijk uitleg van Anita voelt en ziet mijn huid er weer beter uit. Verheug me nu al op de behandeling met massage in december, zodat je goed en verzorgt de komende feestdagen tegemoet kunt gaan.

 

Salon Sciëntia is: huiselijk, ruim, smaakvol, licht, ontspannend, discreet, weldadig, gezellig, comfortabel, plezierig; eigenlijk van alle markten thuis. Kortom: alles wat nodig is voor een goede behandeling.

 

De behandeling die ik bij Anita krijg ervaar ik als zeer prettig en ontspannen. Ze heeft een mooie ruime salon met veel licht van buiten. Haar benadering, altijd positief en opgewekt dat vind ik heel belangrijk. Daarom blijf ik zeker bij je komen.